01

מינוף זמן מחשב הילדים כעידוד להתפתחות טכנולוגית בעתיד

רוב הילדים ובני הנוער מבלים הרבה זמן במחשב במשחקים בגלישה באינטרנט. אם אנחנו רוצים למנף את זמן המחשב של הילדים שלנו כך שהוא יעודד אותם להתפתח מבחינה טכנולוגית לנו לרשום אותם ללימודי . לימודי מקצועות המחשב כמו בניית אתרים או תכנות יכולים לקדם את התחביב של הילדים שלנו להיות במחשב לשלב הבא. אלו יכולים להיות מעניינים מאוד ולהעשיר את עולם הידע והיכולות של הילדים שלנו.

הגברת מעורבות ההורים בעתיד של הילד כערובה להישגים גבוהים

אם אנחנו רוצים שהילדים שלנו יגיעו להישגים גבוהים כדאי לנו להגביר את המעורבות שלנו בלימודים ובזמן הפנוי שלהם בשביל שנוכל לעודד אותם להגיע להישגים גבוהים . כאשר אנחנו נהיה מעורבים בחיים של הילדים שלנו ונעודד אותם להשקיע בלימודים שלהם וגם ללמוד הפנאי שלהם מבית הספר נוכל לעזור להם להגיע להישגים יפים יותר ולמצות את הכישרונות האישיים שלהם.

מוכיחה שאפשר למנף זמן מחשב לטובת עתידו המקצועי של הילד

בית הספר למקצועות הטכנולוגיה סאן ספארק מוכיח שאפר למנף את זמן המחשב של הילדים שלנו לטובת העתיד המקצועי שלהם בבגרות. כאשר אנחנו נעודד את הילדים שלנו להשקיע בלימודי מחשבים באחד ממסלולי הלימוד בסאן ספארק אז שלנו יהיה קל יותר להתקבל ליחידות המודיעין והטכנולוגיה בצבא וגם ללימודי תכנות גבוהים או לימודי תואר בהנדסה. כאשר אנחנו מעודדים את הילדים שלנו ללמוד אנחנו משקיעים בהם ואנחנו מראים להם שאנחנו מאמינים בהם.

אפשר להפוך את זמן המחשב של הילדים שלנו ליתרון שלהם?

אם אנחנו רוצים להפוך את זמן המחשב של הילדים שלנו ליתרון שלהם אנחנו חייבים לרשום אותם ללימודי קורסים מקצועיים במחשב. בסאן הילדים שלנו יכולים ללמוד אחד מהקורסים הבאים:

  • לימודי תכנות
  • לימודי אתרים
  • לימודי גרפיקה ממוחשבת
  • לימודי הדפסת ממד
  • לימודי בניית אתרים
  • לימודי סייבר

בסאן ספארק יש עוד הרבה קורסים אחרים, כאשר הקורסים מותאמים לפי הרמה של הילד והגיל שלו. לימודים אלו יכולים לקדם את הילדים שלנו ולאפשר להם לגלות את הכישרון האישי שלהם. כאשר אנחנו רושמים את הילדים שלנו ללימודים חשוב מאוד לרשום אותם לקורס שיכול לעניין אותם ושיש להם גישה או עניין קודם בנושא שלו. גם אם שלנו אין רקע קודם בתכנות או בניית אתרים הלימודים יכולים להתאים להם ולעניין אותם מאוד.

מה אפשר ללמד עולם המחשבים?

אפשר ללמד הרבה מאוד דברים שונים על עולם המחשבים. כאשר אנחנו מחליטים לרשום את הילדים שלנו לשיעורי מחשבים אנחנו יכולים להעשיר מאוד את שלהם. לימודים אלו יכולים לעניין מאוד את הילדים שלנו ולאפשר להם להתקדם מבחינה אישית. כאשר אנחנו מלמדים ילדים על עולם המחשב כדאי להתחיל בללמד אותם את שפות התכנות הכי בסיסיות שיש ולאט לאט לקדם אותם בחומר הלמידה.

בסופו של דבר לימודים של ילדים בבית הספר למקצועות הטכנולוגיה סאן ספארק מרכז הידע יכולים לקדם מאוד את הילדים שלנו ולאפשר להם למצות עד תום את כל הכישרון שלהם. כאשר אנחנו מזהים שלילדים שלנו יש גישה המחשבים וכישרון ייחודי אנחנו צריכים לעודד אותם ולאפשר להם ללכת עם עד הסוף. לימודי מחשבים מחוץ לשעות בית הספר הרגילות בזמן הפנוי של הילדים יכולים לאפשר להם להתפתח ולגלות במה הם טובים ולעלות להם את הביטחון העצמי שלהם בעצמם.

 

 

הסניף הקרוב אליך: